ELF BAR Lowit 8000 Starter Kit - Grape
ELF BAR Lowit 8000 Starter Kit – Grape
Ft12,000.00 Kosárba teszem

ELF BAR Lowit 8000 Starter Kit – Grape

Ft12,000.00

Az ELF BAR Lowit 8000 Grape friss és édes szőlő ízt kínál, ami olyan, mint egy pohár frissen facsart szőlőlé, nyugtató és kellemes.

Specifikációk

  • Fújás: 8000 fújás
  • Liquid Kapacitás: 16ml
  • Akkumlátor: 500mAh
  • Nikotinsó Erősség: 40mg/ml
Ingyenes szállítás több mint 20,000 Ft
  • 100% valódi
  • 30-napos könnyű visszatérítés
  • Egy év termékgarancia

ELF BAR Lowit 8000 Termékek Leírás

Az olcso ELFBAR Lowit 8000 induló készlet egy újratölthető vape, amely lehetővé teszi a pod cseréjét. Lenyűgöző 8000 puff kapacitású, nagy szilárdságú 40mg/ml nikotinsókkal rendelkezik, amelyek erős torokütéseket biztosítanak.

ELF BAR Lowit 8000 Close Look

Csomagolási Lista

1 × ELFBAR Lowit Vape 8000 Puffs Kit

Jellemzők

  • Hatalmas Kapacitás: Ez a vape-készlet lenyűgöző 16ml e-folyadékot biztosít akár 8000 puffoláshoz, és 16-34 napig tart a problémamentes párologtatáshoz.
  • Erős Torokütések: Az erőteljes 40 mg/ml nikotinsó erős torokcsapást biztosít, amelyet frissítő gyümölcsös íz kísér.
  • Könnyű Használat: Az egyszerű inhalációs aktiválás és a kényelmes vape patron behelyezési módszer minimalizálja az aktiváláshoz és a patroncseréhez szükséges várakozási időt.
  • Kényelmes Töltés: Ez az vape készülék kompatibilis a C típusú töltőkábellel, és csak 20 perc töltést igényel egy egész napos párologtatáshoz.

Jelentése Gyakran Ismételt Kérdések

Mi Az Előzetes Szállítási Idő Az Én Rendelésemre?

Általában a szállítás 2-5 munkanapot vesz igénybe. Távoli területek esetén kérjük, számoljon további 2-3 nappal. Ha megadja irányítószámát, támogató csapatunk pontosabb szállítási időtartamot kínálhat az Ön címére szabva.

Rendeltem, Mikor Kerül Feladásra A Csomag?

A hétköznap leadott rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk. Amint feladásra kerül, azonnal kapni fog egy nyomkövetési kódot.

Lehetőség Van A Szállítási Cím Módosítására Vagy A Rendelésemben Szereplő Tételek Módosítására?

Ha a rendelését még nem szállítottuk ki, kapcsolatfelvétel velünk a cím frissítéséhez vagy a tételek módosításához. Amint a csomag feladásra kerül, átirányíthatja azt a nyomkövető oldalon keresztül. Ha bármilyen nehézséggel szembesül, ne habozzon kapcsolatfelvétel velünk segítségért.

Mikor Várható Az Elfogyott Termék Újratöltése?

Általában az elfogyott ízeket egy héten belül újratöltjük. Kérjük, lépjen kapcsolatba támogató csapatunkkal a konkrét ízek és mennyiségek megadásával, és segítünk foglalni azokat, amint újra raktáron lesznek.

Mi A Garanciális Szabályzatuk A Hibás Vape Termékekre?

30 napos garanciális szabályzatot biztosítunk a vásárlás dátumától számítva. Kérem, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal, és adja meg a hibás termék részleteit. Bármely további információ, például képek vagy videók segítenek nekünk a gyors és hatékony megoldás nyújtásában.

Mit Tegyek, Ha Elveszett A Rendelésem Vagy Hiányoznak A Tételek?

Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal a csomag fényképeivel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megkezdjük a vizsgálatot és gyorsan intézkedjünk az ügyben. A hiányzó vagy elveszett tételek megerősítése után azokat azonnal újraküldjük Önnek.

Az Ön Csomagja Diszkréten Van Csomagolva?

Minden rendelést diszkréten csomagolunk, hogy megóvjuk a magánéletét.